Πλούσια, λαχταριστή, καταπραϋντική και εύκολη, είναι η ιδανική σούπα για τις κρύες ημέρες στο σπίτι. Μπορούμε, αν θέλουμε, να αντικαταστήσουμε τον ξινό τραχανά με γλυκό ή με ένα μικρόσχημο ζυμαρικό, όπως αστράκι ή φιδέ.
Σε μια βαθιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το κρέας για 4-5 λεπτά, μέχρι να ροδίσει. Προσθέτουμε το σκόρδο, την ντομάτα και αλατοπίπερο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλα 2-3 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς. Περιχύνουμε με 2 λίτρα νερό και βράζουμε για 2 λεπτά, μέχρι να αρχίσει να κοχλάζει. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε με το καπάκι και σιγοβράζουμε για περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Ρίχνουμε τον τραχανά, ανακατεύουμε και μαγειρεύουμε για άλλα 10 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσει ο τραχανάς και να χυλώσει η σούπα. Πασπαλίζουμε με τον δυόσμο και σερβίρουμε με χωριάτικο ψωμί και μαλακιά φέτα.
https://sidaurip.desa.id/wp-includes/js/depo25bonus25/
https://sinaboi.desa.id/wp-includes/depo25-bonus25/
https://cibeunying-majenang.cilacapkab.go.id/wp-includes/nexus/
https://cidadap-karangpucung.cilacapkab.go.id/wp-includes/zeus-slot/
https://kalisabuk-kesugihan.cilacapkab.go.id/wp-includes/garansi-kekalahan-100/
https://kelurahanwahno.kotajayapura.id/wp-includes/js/bonus-new-member/
https://www.brightpath.com.sg/
https://www.dreamwavehotel.com/
https://opynewsjoinville.com.br/