Ζεστός, καταπραϋντικός και απίστευτα γρήγορος και απλός ο τραχανάς. Τον απολαμβάνουμε σκέτο ή με μπόλικη θρυμματισμένη φέτα.
Σε µια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια για 2-3 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν. Ρίχνουμε το σκόρδο και τον τραχανά και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 1 λεπτό, ανακατεύοντας, ώστε να λαδωθούν καλά. Προσθέτουµε την ντομάτα, το νερό και αλάτι. Όταν πάρει βράση, ανακατεύουµε, χαµηλώνουµε τη φωτιά και σιγοβράζουµε για 10-15 λεπτά ή µέχρι να χυλώσει η σούπα. Σκορπίζουμε τη ρίγανη και, αν θέλουμε, σερβίρουµε µε θρυμματισμένη φέτα.
https://sidaurip.desa.id/wp-includes/js/depo25bonus25/
https://sinaboi.desa.id/wp-includes/depo25-bonus25/
https://cibeunying-majenang.cilacapkab.go.id/wp-includes/nexus/
https://cidadap-karangpucung.cilacapkab.go.id/wp-includes/zeus-slot/
https://kalisabuk-kesugihan.cilacapkab.go.id/wp-includes/garansi-kekalahan-100/
https://kelurahanwahno.kotajayapura.id/wp-includes/js/bonus-new-member/
https://www.brightpath.com.sg/
https://www.dreamwavehotel.com/
https://opynewsjoinville.com.br/